از سیر تا پیاز

در این وبلاگ به بررسی و گرد آوری برترین مطالب از سراسر وب می پردازیم

از سیر تا پیاز

در این وبلاگ به بررسی و گرد آوری برترین مطالب از سراسر وب می پردازیم

مزایای ثبت علامت تجاری

مزایای ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری چه دلیلی دارد؟ در حالی که ثبت علامت تجاری الزامی نیست، اما مزایای ثبت علامت تجاری شما را وادار خواهد کرد که حتماً برای کالاها و خدمات خود از ثبت علامت تجاری استفاده کنید.
ارزش علامت تجاری
ثبت علامت تجاری یعنی ساختن یک صندوق ذخیره که لحظه به لحظه با گسترش کسب و کار و خدمات شما، در حال افزودن به ارزش خود است.  بعد از ثبت علامت تجاری ، محصولات  تجاری و خدماتی که روی انها بازاریابی شده است و هر روز بیشتر شناخته می‌شوند، به اعتبار و ارزش علامت تجاری ثبت شده افزوده خواهند کرد. علامت تجاری قابل فروش است و هر چه از مدت زمان ثبت علامت تجاری گذشته باشد و بیشتر شناخته شده باشد، ارزش ان بیشتر است.
تضمین ثبت علامت تجاری
شما بعد از ثبت علامت تجاری تضمین می‌شوید که مشتریان می‌توانند کالاها و خدمات را از همدیگر تشخیص بدهند. در عین حال تضمین می‌دهد که ثبت علامت تجاری محصولات خودشان را نیز از همدیگر جدا و مشخص کنند.
بهبود کیفیت با ثبت علامت تجاری
یکی از دلایلی که شرکت‌ها تلاش خواهند کرد که کیفیت خود را بهبود ببخشند، ثبت علامت تجاری است. زیرا با شناخته شدن علامت تجاری بعد از یک مدت کوتاه، بهبود کیفیت توجیه پیدا می‌کند
درامدزایی از ثبت علامت تجاری
بعد از ثبت علامت تجاری امکان اعطای نمایندگی به دیگر اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درامد از محل حق امتیازها است. در نتیجه گسترش دادن کسب و کار بعد از ثبت علامت تجاری بسیار ساده تر و مطمئن تر انجام می‌شود. ثبت علامت تجاری جزو جدایی ناپذیر اعطای نمایندگی به دیگر اشخاص و شرکت‌های ثالث است.  حتی در صورتی که کالایی باشد که بتوان از روی آن وام گرفت، ثبت علامت تجاری شما را در گرفتن تسهیلات مرتبط کمک خواهد کرد.
هزینه مدت زمان لازم برای ثبت علامت تجاری
زمانی بین سه تا شش ماه طول خواهد کشید که یک علامت تجاری در ایران ثبت شود. این مدت زمان، در مقایسه با خسارت زمان و هزینه ای که عدم ثبت علامت تجاری به شرکت‌ها وارد می‌کند، بسیار ناچیز است. سه تا شش ماه برای یک عمر فعالیت و افزودن ارزش علامت تجاری ثبت شده برای یک شرکت زمان ناچیزی به شمار می‌رود
ثبت علامت تجاری برای گسترش یک کسب و کار و جلو بردن اهداف شرکت ضروری به نظر می‌رسد. نمی شود بدون ثبت علامت تجاری به کار خود توسعه دهید. هر شرکتی برای شاخ و برگ دادن نیاز به یک ریشه دارد که آن ریشه ثبت علامت تجاری است. ثبت علامت تجاری جایگاهی مستحکم برای رشد و شکوفایی شرکت شما ایجاد می‌کند.
شرکت هایی که اقدام به ثبت علامت تجاری می‌کنند، مطمئن هستند که محصول آنها متعلق به خودشان است و هیچ شرکت رقیب دیگری نمی‌تواند محصولی مشابه آنها تولید و به بازار عرضه کند.
آیا می‌شود بدون ثبت علامت تجاری فعالیت کرد؟
ثبت علامت تجاری برای همه شرکت ها و محصولات الزامی نیست. اما محصولاتی هم وجود دارند که به خاطر مسائل بهداشتی حتماً باید اقدام به ثبت علامت تجاری کرده باشند. محصولاتی مانند اجناس دارویی، اجناس خوراکی و اجناس آرایشی. مشاوران ما در مورد محصولاتی که ثبت علامت تجاری در آنها الزامی است شما را راهنمایی می‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

چرا شرکت ثبت کنیم ؟

تمامی افراد حقیقی و حقوقی، جهت تشکیل یک کسب و کار اقتصادی و در نتیجه برای رسیدن به سود و منفعت، می توانند توانمندی ها ی خود، شامل: سرمایه، مهارت، علایق و .. در مجاور یکدیگر قرار دهند. گردآوری این توانمندی ها در کنار یکدیگر باید بر اساس قانون و با انعقاد قراردادی بین این اشخاص، انجام گیرد و شرکت ها گونه ی مخصوصی از این قراردادها می باشند. که هرکدام از انواع شرکتها شامل (مسئولیت محدود، سهامی خاص، سهامی عام، تضامنی…) ساختار متفاوتی از نظر ارتباط مابین شرکاء و سهامداران و غیره را معین میسازد.
شرکت های تجاری طبق شرایط مشخصی تشکیل می شوند.شرایط تشکیل شرکت را باید به دو دسته تقسیم کرد:دسته ای از شرایط ،جنبه ی الزامی دارند،یعنی شرکت به وجود نمی آید مگر آن که آن ها تحقق پیدا کنند. برعکس ،ثبت شرکت در اداره ی ثبت شرکت ها، در تشکیل شرکت نقش ندارد،لیکن از آن جا که عدم ثبت شرکت موجب مجازات مدیران شرکت و احیاناَ انحلال آن خواهد بود،در عمل موسسان شرکت ها آن ها را به ثبت می رسانند.به بیانی دیگر،گرچه برای تشکیل شرکت های تجاری و بوجودآمدن واقعی قانونی آن ها حصول توافق و تراضی بین تشکیل دهندگان و رعایت و اجرای مقررات عمومی و مواد قانون تجارت درباره ی هر یک از شرکت ها کافی است ولی برای اینکه «شناسایی قانونی» از شرکت بعمل آید و بتواند بعنوان«شخص حقوقی»معرفی شود ضرورت دارد که کیفیت تشکیل و جریان تاسیس آن با رعایت تشریفات و مقررات قانونی به ثبت برسد. در واقع، قانون مقررات زیادی برای شرکت های تجاری وضع نموده که رعایت  هر یک از آن ها به نوبه ی خود لازم است،ولی یک رسیدگی و بازرسی کلی و دقیق در ابتدای تاًسیس شرکت لازم است تا معلوم شود به وجود آوردن این شخصیت حقوقی با رعایت مقرراتی است که وضع شده یا خیر و آن ثبت شرکت ها است. ثبت شرکت ها نه تنها برای معرفی و شناسایی است ، بلکه از نظر قانون و حاکمیت اجتماع به منظور کسب وجود قانونی است بطوریکه پیش از ثبت اعتبار وجود مشخص قانونی را ندارد. هرگاه شرکت به ثبت برسد قراردادها ی منعقده بین شرکت ها رسمی بوده و بعدها هیچ یک نمی توانند مانند اسناد غیر رسمی ازتصمیماتی که به ثبت می رسد اظهار بی اطلاعی نمایند و یا به ایراداتی که درباره ی اسناد غیر رسمی ممکن است وارد نمود استناد نمایند.

ثبت علامت تجاری

علامت تجاری چیست؟
علامت تجاری نشانی است که قادر است کالاهای تولیدی یا خدمات ارائه شده توسط یک شخص/بنگاه را از کالاها یا خدمات سایر بنگاه‌ها با اشخاص متمایز نماید. برند یا علامت تجاری به هر نوع نشان ،علامت ، طرح ، نماد و ....که بتواند تفاوتی میان دیگر کالاها و خدمات برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایجاد کند و باعث شناخت بهتر و حس رقابت شود اطلاق میگردد.
نام تجاری اولین گام مهم برای برند می باشد.نام تجاری یک عنصر مهم و از ارزش خاصی برخوردار است زیرا نام کامل تجارت شما می باشد و از این طریق کالا و خدمات شما به دیگر اشخاص معرفی می شود فقط وقتی نام مورد حمایت و ثبت قرار میگیرد که در قالب علامت تجاری به ثبت برسد.حق اولویت برای ثبت و استفاده با کسی است که اظهارنامه را طبق قانون زودتر به اداره مالکیت صنعتی فرستاده باشد و حق مالکیت نسبت به برند و نام تجاری 10سال می باشد .
طبق ماده 30 قانون علامت‌، علامت جمعی و نام تجاری عبارتند از:الف ـ علامت یعنی هر نشان قابل رؤیتی که بتواند کالاها یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد.
ب ـ علامت جمعی یعنی هر نشان قابل رؤیتی که باعنوان علامت جمعی در اظهارنامه ثبت معرفی شود و بتواند مبدأ و یا هرگونه خصوصیات دیگر مانند کیفیت کالا یاخدمات اشخاص حقیقی و حقوقی را که از این نشان تحت نظارت مالک علامت ثبت شده جمعی استفاده می‌کنند متمایز سازد.
ج ـ نام تجارتی یعنی اسم یا عنوانی که معرف و مشخص‌کننده شخص حقیقی یاحقوقی باشد.
مزایای ثبت علائم تجاری ضمین می‌کند که مشتریان می‌توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند.
شرکت‌ها را قادر می‌سازد محصولات‌شان را از یکدیگر متمایز سازند.
ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت‌ها هستند.
اجازه استفاده از  آنها به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می‌باشند.
جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی هستند.
ممکن است دارائی ازرشمند کسب و کار باشند

ثبت برند

ثبت برندمنظور از برند یک طرح، نماد و یا عبارت است . هنگامی که یک شرکت تاسیس می‌شود و شروع به کار خود می‌کند با توجه به زمینه فعالیت تجاری و به منظور احراز هویت، احتیاج به یک نام یا برند دارد که باید حتما فارسی باشد. ثبت برند برای تمامی مشاغل و محصولات مختلف در زمینه های خدمات، بازرگانی، تولیدی و ... قابل اخذ می باشد.
این نام تجاری (برند) به مدت 10 سال متعلق به شخص متقاضی است و هر شرکت فقط با نام تجاری خودش می‌تواند فعالیت انجام دهد و بعد از مدت 10 سال قابل تمدید خواهد بود. البته با پرداخت هزینه مقرر، قابل تمدید است‌. یک مهلت ارفاقی شش ماهه که از پایان دوره شروع می‌شود، برای پرداخت هزینه تمدید با پرداخت جریمه تاخیر در نظر گرفته می‌شود.
ابتدا لازم است که برای انتخاب ثبت برند چند نکته مهم را در نظر گرفت. اول اینکه اسامی مشهور را نمی توان ثبت کرد. در ضمن اگر نام انتخابی با نام برند دیگری بیش از ۵۰% تشابه داشته باشد نیز قابل ثبت نمی باشد. البته این حالت در طبقات مربوط به مواد غذایی، آشامیدنی، سلولزی، ایمنی، لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی بیشتر اتفاق می افتد. یکی از مواردی که در ثبت برند ممنوع می باشد، استفاده از نام مناطق جغرافیایی می باشد. بنابراین برای جلوگیری از رد نام، می توان از نام های مختلط و چند سیلابی برای ثبت برند در طبقه شلوغ، استفاده کرد. اگر برندی که می خواهید ثبت کنید داری لوگو نیز باشد، بهتر است از طرح های ساده و قابل فهم و زیرکانه استفاده نمود. به طور کلی ثبت برند به شکل حقیقی یا حقوقی انجام می گیرد. و شما می توانید از یک برند هم نام فارسی آن را ثبت کنید و هم نام انگلیسی آن را. برای انتخاب نام برند شئونات اسلامی را باید حتما مد نظر داشت زیرا در غیر این صورت با اخطال مواجه خواهید شد. اگر برند شما ثبت شده باشد ولی به شکل زیرکانه یا متقلبانه ای شبیه به یکی از برندهای مشهور باشد، این موضوع از طرف صاحبان برند قابل شناسایی می باشد و حتی اگر ثبت هم شده باشد، قابلیت ابطال یا برگشت دارند. برای انتخاب یک نام درست و داشتن اطلاعات لازم و کافی می توانید از مشاوران ثبت استفاده نمایید.
همیشه برند(علامت تجاری) ستون یک کسب و کار و به لحاظ تداوم در تجارت یک نام یا نشان ماندگار بسیار مهم است. بر این اساس شرکت های بسیاری هستند که تلاش دارند تا نام یا نشانی که برایش برنامه ریزی کرده اند به سلامت به مسیر موفقیت و پیشرفت خود ادامه دهد. نام یا نشان خود را به ثبت می رسانند. ثبت علامت تجاری فقط به ثبت رسیدن آن نیست، قوانین استفاده، نگهداری و مسائل آن بسیار مهم می باشد تلاش کرده است تا اطلاعات دقیق و مهمی نسبت به ثبت برند، علامت تجاری، لوگو، ثبت نام تجاری و دیگر موارد به موکلین خود اطلاع رسانی و در صورتی که آنها نیاز به ثبت علامت تجاری داشتند، از مرحله ۰ تا ۱۰۰ آنها را راهنما و مجری باشد.

ثبت شرکت

ثبت شرکت:شرکت از اجتماع ۲ یا چند نفر شریک یا سهامدار و یا موسس با اهداف مشترک (معمولا تجاری) تشکیل می شود که بر اساس نوع آن اعضا یا شرکا سود حاصله را بین خود طبق اساسنامه تقسیم می کنند.
در ایران ۷ نوع شرکت داریم که در این بین بیشتر شرکتهایی که اداره ثبت اسناد در املاک کشور به ثبت می رسند شرکت سهامی عام و خاص و مسئولیت محدود و تضامنی می باشند.
برای ثبت شرکت ابتدا باید هدف و موضوع فعالیت خود را مشخص کنید تا ببینید چه شرکتی مناسب کسب و کار شما می باشد.
قانون تجارت۷ نوع شرکت تعریف شده است که هر یک خصوصیات منحصر خود را قانون تجارت دارند و دارای اساسنامه های نزدیک هم که دارای مفاد یکپارچه میباشد هستند. اصولا اساسنامه شرکتها مواردی نظیر نام شرکت، اهداف و موضوع شرکت، مدت زمان، مراکز اصلی و یا شع و میزان سرمایه شرکت صورت تفکیک شده نقد و غیرنقد، تعداد سهام شرکت و نوع آنها (بی نام، ممت، بانام، وثیقه و …) و نحوه انتقال سهم و یا سهم الشرکه که همه این ها جزو مهمترین اقسام اساسنامه می باشد. انواع شرکتها طبق قانون تجارت شامل شرکتهای سهامی خاص و عام و شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای تعاونی و تضامنی و نسبی و موسسات غیرتجاری میباشد.
امروزه در دنیای کسب و کار، برندها با ارزش ترین سرمایه های معنوی سازمان به شمار می روند ولی کمتر بعنوان سرمایه های نامحسوس شناخته می شوند. استفاده از استانداردهای بین المللی در زمینه های مختلف و ارائه راهکارهای مطمئن و با ثبات برای تایید ارزش گذاری می باشد. برند هم اینک به عنوان یکی از اصلی ترین سرمایه ها در بسیاری کسب و کارها در نظر گرفته می شود.
متخصص مالی براین عقیده اند که برند نام تجاری می تواند ارزشی بیش از ارزش متداول ایجاد کند. برخی از شرکت ها نیز فرصت های رشد را در تصاحب برندهای موجود جستجو می کنند بدین ترتیب ایجاد مدیریت برند جزئی تفکیک ناپذیر از استراتژی شرکتی تلقی می شود.
ثبت شرکت چیست و به چه نحوی صورت می پذیرد:

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی برای رسیدن به سود و منفعت می-توانند توانایی های خود را حال چه  سرمایه-تخصص و ارتباطات در کنار یکدیکر قرار دهند که مجموع این توانایی ها در کنار هم باید با  چهارچوب خاص با عقد قراردادی میان این افراد صورت پذیرد و شرکت ها هم نوعی از این قرار داد می باشند که هرکدام از انواع شرکت ها  چهارچوب و تعریف خاصی از روابط میان اعضای شرکت و سهامداران و همچنین میان اعضای شرکت و اشخاص ثالث  (خارج از شرکت) را نشان می دهد. موسسه های غیر تجاری اشخاصی حقوقی میباشند که فقط در زمینه امور خدماتی فعال هستند و برخلاف شرکت ها دارای جنبه تجاری نیستند.موسسه های غیر تجاری بر دو نوع هستند. انتفاعی و غیرانتفاعی. هدف از موسسه های انتفاعی اشخاصی حقوقی هستند که هدف از بوجود آمدن آن ها جلب منافع و تقسیم سود بین اعضاء خود است و موسسه های غیرانتفاعی جهت تقسیم منافع و تقسیم سود بوجوده نیامده اند و مانند انجمن ها و سندیکاها، اتحادیه ها، احزاب و NGO ها هستند. جهت ثبت موسسه های غیرانتفاعی باید از سازمان ها یا وزارتخانه های مربوطه نسب به اخذ جواز اقدام  نمود